Kekurangan Bekalan Di Hospital

25 Mei 2021 – Ketua Pegawai Eksekutif Yayasan Ikram Malaysia, Tuan Kamsani Nasir telah menyerahkan 1000 Pelindung Muka (Faceshield) mengikut piawaian kepada Pengarah Hospital Sungai Buloh, Dr Kuldip Kaur A/P Prem Singh pada Selasa, di sini.

Serahan ini dilakukan setelah pihak hospital menghubungi Bahagian Pembangunan dan Projek, Cik Afifah bin Ahmad. Hasil perbincangan pelindung muka adalah antara yang diperlukan di sini.

Turut melancarkan serahan ini, Pengurus Sumbangan bagi Covid Respon Unit (CRU), Dr Nurul Jannah dan Bahagian Farmasi, Encik Wilson Law. Ini merupakan serahan kali ke tiga di hospital Sungai Buloh.

Insya-Allah akan terus membantu meringankan beban dan keselamatan para barisan hadapan di sini. Teruskan menyokong Yayasan Ikram Malaysia agar lebih ramai menerima bantuan dan manfaat dari sumbangan anda.